Brzo rastuća smo tvrtka iz Pule koja se bavi savjetovanjem, prodajom i ugradnjom bazena i popratne bazenske opreme, te smo vodeća tvrtka na području održavanja bazena u Hrvatskoj, koja svojim klijentima nudi različita rješenja kako bi kvaliteta vode u bazenu bila besprijekorna. Tu snagu je prepoznala i turistička agencija NOVASOL čiji smo certificirani partner za održavanje bazena i kvalitete vode. Premium smo partner tvrtke Wellis za Republiku Hrvatsku. Imamo vlastiti servisni odjel te poslujemo na cijelom teritoriju RH. Naše poslovnice i izložbeni saloni nalaze se u Puli, Zadru, Splitu i Novom Vinodolskom.

BOGATA PONUDA

Vodeći se načelom zadovoljnog klijenta, nudimo isključivo visoko kvalitetne brendove na području bazenske tehnike te wellness i SPA opreme. Kreativnost, snažni brandovi, upotreba softwera koji nam omogućavaju kvalitetnu i besprijekornu organizaciju, promišljena strategija, i povrh svega kvalitetni zaposlenici Plan Adrie, uporište su našeg uspješnog i brzog razvoja.

Također nudimo wellness i SPA opremu najvećeg europskog proizvođača wellness opreme – Wellis, čiji smo ovlašteni uvoznik i distributer.                                                Za ispravno funkcioniranje i ugradnju Hidromasažnih bazena brine se naš odjel servisa koji sa svojim tehničkim znanjem i iskustvom pruža kvalitetnu i brzu podršku našim kupcima. 

Sistem i način rada

Imate potrebu za nekom od naših usluga ili proizvoda? Prilikom kontakta i osobnog upoznavanja izlažete nam projekt ili uslugu za kojom imate potrebu te ćemo o istome razmijeniti mišljenja nakon čega ćemo Vam dati nekoliko prijedloga i ideja. Kad se odlučite za ideju koja najviše odgovara Vašim željama i potrebama, te se postigne konačni dogovor, krećemo sa realizacijom projekta.

Kontakt i dogovor

Stupanje Plan Adria djelatnika u kontakt s klijentom. Izlaganje željenog projekta od strane klijenta i dogovor oko realizacije istoga.

Priprema i izrada

Izrada ponude te po prihvaćanju od stane klijenta priprema svih faza izgradnje bazena.

Kontrola i isporuka

Izgradnja te puštanje u pogon gotovog bazena.

Trajanje samog procesa izvedbe može varirati ovisno o složenosti projekta. U svakom slučaju, vrijeme trajanja izvedbe cijelokupnog projekta uvijek bude definirano prilikom sklapanja ugovora o poslu.